Indigo Lux

Tvrđi madrac ukupne visine 24 cm sa džepićastom jezgrom u 5 zona obloženom HR pjenom i latexom prožetim gelom za hlađenje.

Dostupne dimenzije:

  • Dužina (cm): 190, 200, 210
  • Širina (cm): 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180

Pakiranje: rolano

Cijena: od 1.900 kn do 4.500 kn

Opis

Model Indigo Lux spada u kategoriju tvrđih madraca koji zbog svojih svojstava pruža udoban i dugotrajan san, te je izuzetno dobar kod problema s kralježnicom zbog spoja tri različite visokokvalitetne jezgre: džepićasta jezgra, HR pjena i latex pjena.

Prednost džepićaste jezgre je u tome što se ugibaju samo one opruge na koje tijelo vrši pritisak. Svaka opruga nalazi se u svoj džepiću od tkanine kako bi se produžila trajnost samih opruga i madraca.

Opružna jezgra madraca napravljena je u 5 zona udobnosti, na njoj se nalazi sloj elastične i prozračne HR (hladno lijevane) pjene u visini od 3 cm, a završni sloj madraca čini latex pjena u visini od 2 cm kojoj je osnovna karakteristika da iznimno dobro reagira kod pritiska, idealno se prilagođava tijelu, a nakon spavanja vraća se u prvobitno stanje.
Također, latex sadrži i gel za hlađenje čije pogodnosti dolaze do izražaja kod osoba koje se pojačano znoje, kao i kod ljetnih dana kada su temperature više i otežavajuće za mirno spavanje.

Ukupna visina modela Indigo Lux iznosi 24 cm, a madrac je predviđen za spavanje na jednoj strani, odnosno na strani na kojoj se nalaze slojevi HR i latex pjene.

Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.
Ovisno o podlozi na krevetu, madrac može imati različit osjećaj tvrdoće, ako se nalazi na punoj podlozi, tada će madrac biti nešto tvrđi nego ako se koristi na elastičnim podnicama. Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici sa razmakom između letvica do 5 centimetara.

Navlaka madraca Indigo Lux napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja je skidiva i periva na 60°C. Tkanina koju koristimo kao navlaku za madrac Indigo Lux zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine.

Model Indigo Lux predviđen je za osobe tjelesne težine do 120 kilograma (pojedinačno), te je pogodan za osobe koje spavaju pretežitu na leđima ili trbuhu te se pojačano znoje tokom spavanja.

Vramar Home
Top closechevron-downcommentsbars