Lux

Srednje tvrdi madrac ukupne visine 24 cm sa džepićastom jezgrom u 7 zona obloženom HR i memory pjenom.

Dostupne dimenzije:

  • Dužina (cm): 190, 200, 210
  • Širina (cm): 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180

Pakiranje: rolano

Cijena: od 1.900 kn do 3.500 kn

Opis

Model Lux spada u kategoriju srednje tvrdih madraca koji daje izuzetan osjećaj mekoće i udobnosti tokom spavanja, ali ima i sve značajke dobre potpore i rasterećenja pritiska zbog završnog sloja memorijske pjene.

Madrac je napravljen u 7 zona udobnosti, jezgra madraca napravljena je od džepićastih opruga, na džepićastoj opruzi nalazi se sloj elastične i prozračne HR (hladno lijevane) pjene u visini od 3 cm, a završan sloj madraca čini memorijska pjena koja Vam pruža udobnost i visoku kvalitetu sna, također u visini od 3 cm.

Ukupna visina modela Lux iznosi 24 cm, a madrac je jednostran i predviđen je za spavanje na jednoj strani, odnosno na strani na kojoj se nalaze slojevi HR i memorijske pjene.

Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama. Ovisno o podlozi na krevetu, madrac može imati različit osjećaj tvrdoće, ako se nalazi na punoj podlozi, tada će madrac biti nešto tvrđi nego ako se koristi na elastičnim podnicama. Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici sa razmakom između letvica do 5 centimetara.

Navlaka madraca Lux napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja je skidiva i periva na 60°C. Tkanina koju koristimo kao navlaku za madrac Lux zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine.

Model Lux predviđen je za osobe tjelesne težine do 110 kilograma (pojedinačno) koje pretežito spavaju na boku, a potom na leđima ili trbuhu.

Vramar Home
Top closechevron-downcommentsbars