Prestige

Tvrđi madrac sa džepićastom jezgrom obloženom HR pjenom u 5 zona.

Dostupne dimenzije:

  • Dužina (cm): 190, 200, 210
  • Širina (cm): 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180

Pakiranje: rolano

Cijena: od 900 kn do 2.600 kn

Opis

Model Prestige spada u kategoriju tvrđih madraca, a njegova čvrstoća i udobnost pružaju miran san spavačima tako da im osigurava pravilan položaj kralježnice.

Jezgra madraca sa 5 zona udobnosti napravljena je od džepićastih opruga, a madrac je s gornje i donje strane obložen HR (hladno lijevanom) pjenom u visini od 3 cm. HR pjena novija je tehnologija proizvodnje, osigurava dobar protok zraka, elastična je, čvrsta i udobna.

Madrac je dvostran, što znači da je pogodan za okretanje i spavanje na obje strane, a njegova ukupna visina iznosi 21 cm.

Madrac je pogodan za korištenje na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama. Ovisno o podlozi na krevetu, madrac može imati različit osjećaj tvrdoće, ako se nalazi na punoj podlozi, tada će madrac biti nešto tvrđi nego ako se koristi na elastičnim podnicama. Idealan je za korištenje na podnici sa razmakom između letvica do 5 centimetara.

Navlaka madraca Prestige napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja je skidiva i periva na 60°C. Tkanina koju koristimo kao navlaku za madrac Prestige zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine.

Model Prestige predviđen je za osobe tjelesne težine do 120 kilograma (pojedinačno) koje pretežito spavaju na leđima ili trbuhu i preferiraju tvrđe madrace.

Vramar Home
Top closechevron-downcommentsbars