Antidekubitalni madrac Inco

Proizveden je iz visoko-elastične  HLADNO LIJEVANE PJENE specijalno odabrane gustoće,  a odlikuje  ju iznadprosječna površinska mekoća i udobnost, koja je u ovom modelu specijalno naglašena cijelim nizom POVRŠINSKI  PROFILIRANIH  MASAŽNIH  KOCKI,  koje u stvari imaju funkciju MASAŽE TIJELA.  Tako više desetaka neovisno pokretnih profiliranih kocki daju površini madraca posebnu mekoću, što omogućuje  odličnu  stimulaciju mikro-cirkulacije krvi i limfe prilikom ležanja, što je najvažniji preduvjet za PREVENCIJU DEKUBITUSA.

Zahvaljujući dobrom balansu tvrdoće i elastičnosti same JEZGRE MADRACA,  osigurana  je  izvrsna  potpora  tijelu, a visok stupanj prozračnosti osigurava zdravu mikro-klimu i ugodan osjećaj spavanja.

MADRAC - MEDICO presvučen je ANTI-DEKUBITALNOM  NAVLAKOM, koja ne propušta tekućine i urin, a propušta zrak, tako da se pacijent može hraniti i piti u krevetu, može obavljati veliku ili malu nuždu u krevetu, i ukoliko dođe do izlijevanja tekućina na madrac, jezgra madraca ne može se oštetiti zahvaljujući tome što je presvlaka VODO-NEPROPUSTNA.  Sa druge strane ANTI-DEKUBITALNA NAVLAKA  -  PROPUŠTA ZRAK, i tako čini madrac prozračnim. 

PASIVNI  ANTIDEKUBITALNI  MADRAC  MEDICO namijenjen je za prevenciju dekubitusa kod pacijenata s prosječnim rizikom, te pacijenata s dekubitusom do III. stupnja.

ANTI-DEKUBITALNA -  INCO PRESVLAKA

Presvlaka je proizvedena od visoko sofisticiranog materijala koji posjeduje dvosmjernu rastezljivost, antibakterijsko djelovanje, anti-statičko djelovanje i smanjuje trenje.

Zrako-propusna  tkanina omogućuje protok zraka, dok istovremeno smanjuje znojenje kože, što je izuzetno važan faktor u prevenciji dekubitusa. Vodo-nepropusnost presvlake štiti i osigurava dugovječnost jezgre madraca.

Kroz tehnološki proces izrade, materijal anti-dekubitalne tkanine obogaćen je dodacima koji sprečavaju razvoj bakterija. Zaštitna presvlaka koristi se za sve tipove anti-dekubitalnih madraca i nadmadraca namijenjenih zdravstvenim ustanovama i zdravstvenoj njezi pacijenata kod kuće.

Madrac  je vrlo izdržljiv i dugovječan. Održavanje je vrlo jednostavno. Presvlaku pošpricate sa antiseptikom, i jednostavno pobrišete čistom krpom. Preko presvlake stavite čistu plahtu i ANTIDEKUBITALNI MADRAC spreman je za korištenje.  Preporučeni interval zamjene madraca iznosi 5 do 7 godina.

OSNOVNE  KARAKTERISTIKE  ANTIDEKUBITALNOG  MADRACA – MEDICO:

  • HRVATSKI  PROIZVOD
  • ANTIDEKUBITALNA  „ INKO „ PRESVLAKA – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 95 stupnjeva C, te se može i STERILIZIRATI na 130 stupnjeva C.  Svakodnevno održavanje je jednostavno – površina madraca pošprica se antiseptikom i pobriše sa čistom krpom.
  • VISINA MADRACA – 12cm
  • PODNICA: pogodne sve vrste podnica, uz preporuku prozračnija podnica
  • DOSTUPNE DIMENZIJE:  sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi ROK ISPORUKE : unutar 7 do 10 dana
Vramar Home
Top closechevron-downcommentsbars