Pasivni antidekubitalni madrac Medi Pur Hospital Exclusive

Proizveden je iz dvije komponente. Neposredno do tijela nalazi se 7cm čisti MEDICINSKI TERMO-SENZIBILNI MEDI PUR MATERIJAL, a ispod je 8cm HLADNO LIJEVANE PJENE. TERMO-SENZIBILNI MATERIJAL idealan je ANTIDEKUBITALNI MATERIJAL, zato što otklanja pritisak tijela o podlogu, održava slobodnu mikro-cirkulaciju krvi, čuva toplinu tijela i ne dozvoljava nastanjivanje biološkim agensima.

Svojstvo MEDI PUR MATERIJALA da dodatno smekša pod utjecajem temperature tijela, na svim dodirnim točkama gdje je pritisak tijela na podlogu najveći, omogućuje ekstremno bolji  protok mikro-cirkulacije krvi i limfe kod NEPOKRETNIH I TEŠKO POKRETNIH OSOBA. A to je glavni preduvjet da teže nastane dekubitus.

Zahvaljujući termo-senzibilnosti također  nema žuljanja dok spavate, a to omogućuje puno rjeđe okretanje tokom sna, što  znači da se za oko 70% rjeđe budite, pa se daleko bolje naspavate i odmorite, nego  na  većini  postojećih  madraca na  tržištu.

Mnoge žene sa velikim grudima na većini madraca nikada ne mogu spavati na trbuhu, jer su grudi previše pritisnute o podlogu. Ponovo zahvaljujući vrhunskoj termo-senzibilnosti MEDI PUR  MEDICINSKOG  MATERIJALA, od sada  je i ženama spavanje na trbuhu OMOGUČENO na  modelu  MEDI PUR – HOSPITAL EKSCLUSIVE  ( HALMED RJEŠENJE )

Hospital Exclusive - Osnovne karakteristike

  • HRVATSKI  PROIZVOD
  • ANTIDEKUBITALNA „ INKO „ PRESVLAKA – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 95 stupnjeva C, te se može STERILIZIRATI na 130 stupnjeva C.  Svakodnevno održavanje je jednostavno – površina madraca pošprica se antiseptikom i pobriše sa čistom krpom.
  • VISINA MADRACA – 15cm, 20cm, 25cm, 30cm
  • PODNICA:  prozračna podnica
  • DOSTUPNE DIMENZIJE: sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi ROK ISPORUKE : unutar 7 do 10 dana
Vramar Home
Top closechevron-downcommentsbars